Lyxig semesterboende precis var du vill

Efter en noggrann marknadsundersökning och nödvändiga anpassningar till nordiska förhållanden lanserades för tre år sedan Adria Mobila Hem i Sverige. Och succén kom direkt.
– Det här är ett lyxiga semesterboende med glamour, ungefär som en hotellsvit i naturen, det lockar gästerna, säger Ronny Johansson.

Med exklusiva lösningar har Adrias koncept tagit det mobila boendet till en ny nivå. Stugorna kan anpassas på alla tänkbara sätt, från fiskestuga vid kusten, till en röd stuga med vita knutar. – Dessutom har vi långt över 30 olika planlösningar från 18 till 40 kvadratmeter, som ger närmast obegränsade möjligheter att utforma sina egna stugor.

Vanligaste kunden är en campinganläggning som köper 5-10 stugor, som man sedan hyr ut.
Och den vanligaste varianten är en stuga på 32 kvadrat, som bra matchar campingfamiljens behov.

En av de stora fördelarna med Adria Mobila Hem är att det är enkelt för campingägaren, som slipper lägga så mycket tid.

Modulhusen byggs på Adrias fabrik i Slovenien och transporteras med lastbil direkt till
uppställningsplatsen där de lyfts av. Adrias personal sköter uppkoppling med el, vatten och avlopp och monterar altaner. Campingägaren behöver bara förbereda markytan. – När vi lämnar över är den fullt utrustad med möbler och vitvaror, det är bara att lägga in sängkläder och köksredskap, sedan är den klar att hyras ut. Priset är en annan fördel som fått fart på försäljningen, stugorna kostar från 250 000 kronor.

– Förutom en stark nyförsäljning ser vi att många faktiskt väljer våra stugor istället för att renovera sina gamla. Det blir både enklare och billigare.

I Adria Mobila Hem ingår också ett exklusivt sortiment av glampingtält, något som börjar bli riktigt populärt även i Sverige. Glampingtälten har högsta kvalitet med riktig canvas och finns i många olika modeller från småtält till stora lyxiga Boutiqe-tält, men flera rum, fult utrustade kök och dusch.

– Det finns en stark naturturism i dag, folk vill ut i naturen och höra fågelkvitter, då är dessa tält som en personlig hotellsvit mitt i naturen.

« Back